2014. november 29., szombat

Hírek a pincénkből



Hogy ki mit gondol rólunk? Nos, pontosan nem lehet tudni, de a nagyteremben elcsípett elsős Levitások arcáról olvasva nem nehéz elképzelni. Érdekes dolgok keringenek a zöld ház nemes diákjairól, a prefektusaink hobbijaról, a lányaink bájáról, a klubhelyiség illatáról - a kviddics csapatunkat pedig szóba se hozzuk. Annyi azonban bizonyos, hogy nem nagyon tűrjük meg az olyanokat magunk körül, akik kicsik, egy érdekes szóval élve "cukik" és értelmetlen dolgokat művelnek folyamatosan, amivel irritálják a körülöttük lévőket. Hát most kell annak itt pattognia? És mégis mit képzel, hogy majd velünk akar játszani?? Bújócskázni meg fogócskázni?! Hát nem takarodik innen most azonnal?!
Elárulom a titkot: ha nem idegesítesz minket, kedves Idegen, akkor nagyobb az esélyed arra, hogy hozzád szólunk. No persze te aztán kinyitod a szádat, és az oktávval magasabb hangszíneden elkezdesz pampogni nekünk : fél percet várunk, aztán kecses mozdulattal arrébb taszajtunk az utunkból - ha nem rögtön fellökünk. Ím következzen két példa a múlt héten történt hasonló incidensek közül.



Bilig Kinga az első évfolyamból Varázslástani Alapismeretek órán támadott meg egy szintén elsős Navinés lányt, Yvette Carpentert. A tanóra kellős közepén az áldozat megjegyzést tett az egész osztály előtt, 9-es hangerővel arról, hogy Kinga haja kicsit szálkásodik - no persze vannak olyanok, akik szerint a lány csendben, az orra alatt dödögött és csak az órát tartotta unalmasnak, de egyre megy : Kinga hátrahajolt, magyarul hozzávágott egy-két szót csoporttársának, pusztán nyers erővel félrelökte Yvonne padját, felállt majd nekiesett a copfos lánynak. A gyerekeket 5 percbe tellett szétválasztani, az unikornis házba tartozó leányzót pedig rögvest fel is kellett cipelni a gyengélkedőre, ahol 2 napig benn tartották. Apropó, gyengélkedő. Walter Borbáláról úgy egy hónapja írhattam, akkor vitték be mentális összeomlás gyanújával. Nos, azóta az állapota javult, már képes koncentrálni és fókuszálni dolgokra, de még mindig nem értik az ápolók a motyogásának az értelmét - pedig elhihetitek, nagyon igyekeznek.


Az év egyik legérdekesebb lány-bunyójáról tudósíthatok most, mely két Rellonos lány között alakult ki egy Levitás fiú miatt. Sajnos nem tudom, hogy mit tud az illető, akit történetesen Garreth McGinty-nek hívnak, de azt tények támasztják alá, hogy miatta ment egymásnak két mestertanonc - Hilal Uzman és Francesca Leone. Ha hihetünk a szemtanúknak és ismerősöknek, akkor a török Hilal volt a korábbi barátnő, akivel az olasz Francesca miatt szakított ez az észkombájn Gary. Talán épp ebédeltek, vagy inkább uzsonnázott a szőke bombázó Rellonossal, amikor megjelent a színen az ex valamint az egyik háztársa (az ő nevét sajnos nem tudtuk kideríteni, hamar lelépett). Hilal az asztalon ninja módon átvetődött, Francesca nyakának esett majd a földön fojtatták tovább a cicaharcot - ami korántsem volt olyan kis szelíd, mint az hiszik az emberek, amikor lány-párbajról van szó. Gary arcára a meglepődöttség minden látható jele kiült, egy darabig figyelte az eseményeket, amikor pedig az első vércseppek is megjelentek, hanyatt-homlok elinalt a teremből. A két lányt szétszedték nagy nehezen, a biztonság kedvéért még egyszer egymásnak estek, majd külön utakon elvitték őket Markovitsék irodájába. Arról, hogy ott mi történt, sajnos megint csak nincsenek információink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése