2014. november 2., vasárnap

Csajozási tippek kezdőknek

...avagy hogyan legyél sikeres a randizásban.

Először is, a jó hírem már eljutott a kastély minden zegzugába, de azt kevesen tudják, hogy a pletykákkal ellentétben nem kihasználom a lányokat. Lássuk.

1. Légy kedves. A csajok nem szeretik, ha egy pasi bunkó velük, lekezelően viselkedik.
2. Bókolj. Dicsérd meg a szemét, a haját, az illatát, bármit. Akár a cipőjét is, de az ilyennel vigyázz, mert könnyen azt hiheti, a saját nemedhez vonzódsz és te is szívesen viselnéd a legújabb trendi divatszandált.
3. Ne keresd a tökéletest. Sose lesz olyan, hogy tökélete lány, a fiúk sem azok (kivéve engem persze). Van rajta egy anyajegy? Hidegebb a keze, mint kéne? Na és?!
4. Hívd el randizni. Ha nem vagy gyakorlott szívtipró, inkább ne ezzel kezdd az ismerkedést. Tartsd be az első két lépést, aztán ne félj kimondani a kérdést.
5. Vigyél virágot. De NE mást. A csoki, ékszer, mütyür nem való egy randira se, majd ha már megszerezted magadnak, kitűzheted rá a zászlót.

Remélem hasznos volt az első öt tippem. Mindenek felett szeretném hangsúlyozni, hogy a kapcsolatok túlnyomó többségében az a legfontosabb, hogy kezeld társként a lányt, ne bábuként. Tapasztalatból mondom, jelenleg egy menyasszonnyal, és három barátnővel büszkélkedhetek, és egyiküknek sincs panasza. ;)


5 megjegyzés:

  1. Ez komoly? Hát nem tudom milyen barátnőid és menyasszonyod lehet öcsém, de sok sikert hozzájuk ::)

    VálaszTörlés
  2. Engem az érdekelne ezek után, Zé milyen hölgyeknek udvarol, és hogyan. ::)

    VálaszTörlés
  3. Én nem csajozom. Ők keresik az én kegyeim.

    VálaszTörlés
  4. Kowai: igen, alkalmanként magamhoz térek, és rácsodálkozom, mik történnek szeretett pincénken kívül. ;)

    Zé: Yeah, good luck with that. http://1.bp.blogspot.com/-6QPzwOl_g3E/UM_08w0h5yI/AAAAAAAAEaI/w8tkMBrl3Ng/s1600/disapproving+mcgonagall.gif

    VálaszTörlés