2014. november 17., hétfő

Csajozási tippek kezdőknek, 2. rész

Szép napot kívánok ismét a viszketőnadrágos fiatalságnak!

Azt hittétek, csak öt tipp van a tarsolyomban, amivel egy szempillantás alatt lecsettinthetitek a talárt a lányokról? Ugyan! Van itt még újabb öt, a cikkem második részeként pedig tudatom is veletek, melyek a pluszpontot érő cselekedetek.

6. Becsüld meg. A lányok nem szeretik, ha csak addig udvaroltok nekik, amíg rajtuk van a talár. Megvolt, trófea, de ne hangoztasd ezt, és ne nézd levegőnek. Képzeld magad a helyébe, neked hogy esik, ha megkérdezi, fázol-e?
7. Legyél őszinte. Ne mondd neki, hogy minden nap két órát gyúrsz, nem vak, látja, hogy van kockád, csak az egy nagy, és jobban hasonlít a Milka bubble verzióra, mint a simára.
8. Tisztázd a szándékaidat. Ne hitegesd azzal, hogy ő lesz a feleséged, mikor már a nevére sem emlékszel.
9. Kezeld társként. Igen, már az elején. Rossz pont, ha azt hiszi, hogy házimanónak használod, mert lusta vagy egy kviddics közvetítés közben kimenni sörért, már tizedszerre.
10. Védekezz. Tudod mi a keményebb egy gurkónál? A kihasznált csaj haragja. Legyen mindig kéznél a pálcád, ha netán védekezni kéne egy Protegoval.

Ezzel az öt tippel pedig befejezem a titkaim kiszivárogtatását, nehogy aztán sikeresebbek legyetek, mint Én. Bár sose lesztek ilyen királyok...
Remélem segítettem. Beszámolókat szívesen fogadok, baglyozzátok a Jégbarlangba!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése