2016. január 31., vasárnap

A hét legszebb lánya, legjóképűbb pasija

Heló sárkányok!

Na, hiányoltátok a heti posztot? Igen, igen, végre itt van ez is, nem kell tovább várnotok arra, hogy lerántsuk a leplet (ó bárcsak szó szerinte le lehetne) a heti csajunkról, és persze a pasiról. Most, hogy Svédországba jöttünk telelni, nehéz volt úgy elkapni a lányokat, hogy a formáik szépen látszódjanak. DE sikerült!

E heti legszebb lányunk nem más, mint Emma Renae Weißling.
Láttátok már őt? Én csak egyszer. Állítólag most érkezett Svájcból testvérével együtt (vagy külön, nem tudom pontosan) és máris beilleszkedett. Nem az a tipikus bomba nő, de nézzétek azt a mosolyt, azt a szemet. Olyan szép, hogy a másik is azt nézi. Sokan azt suttogják, hogy biztos van véla a felmenői között, de hogy ebből mi igaz, azt nem tudni. Mindenesetre érdemes megnéznetek ezt a lányt.

A hét legjóképűbb pasija pedig William Eric Payne
Lányok kedvence, ráadásul gazdag is, ha jól hallottam. Soroljam még, csajok? Vagy...áh, nem. Ő ott már elindult megkeresni Willt.
Ezt a két képet összehasonlítva rájöttem, hogy a csajoknak teljesen mindegy miben vagy. Ha a hajad kócos, vagy éppen hátra lehet túrni, nyert ügyed van. Ja. Nekem is.

Nemsokára újra találkozunk! Addig is várom az élménybeszámolókat a legszebbekkel.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése