2016. január 26., kedd

Rellonos névnap

Sziasztok Sárkányok!

Esik az eső, fúj a szél, a távolban gyűlnek a gonosz, fekete felhők, semmi bárányminta vagy erőlködő napsugarak, sőt, talán még havazni is fog, úgyhogy asszem kijelenthető: igazi cafat idő van odakint. De semmi vész, úgyis a könyvtárban a helyünk, hiszen mindjárt itt a VAV! (És megannyi más vizsga is persze, de nem kell félni, egy kedves barátom azt mondta ma, hogy nemzetközi mindenki átmegy hét van.)

Amúgy meg láttátok a pontversenyt?
Ugye, hogy ugye? 

 Hogy ne csak a semmibe beszéljek, mára is hoztam nektek egy sárkánylányt, egy igazi mennydörgőt, aki a névnapját ünnepli. Az ő felköszöntését csak a legbátrabbaknak ajánlom, mert sosem tudni mire hogyan reagál. Hogy ki ez a bestia?

Nem más, mint Hámori A. Vanda kisasszony, ötödéves diáktársunk.

Az már első ránézésre nyilvánvaló, hogy nagyon dögös, csak nézd azokat a tutajos szemeket meg azt a vastag szájat! Az viszont, hogy belül mit rejt, na az már egy sokkal nehezebb kérdés. Én amondó vagyok, hogy ha elég tökös gyerek vagy, derítsd ki magad.


A Vanda lengyel-német eredetű név, egy mondabeli királylány neve. Előfordulása a legújabb statisztikák alapján igen ritka. Jelentése: Vend nő. biztonság, rejtettség, védelem; vessző, varázsvessző, bekerített hely.

Feladatában megjelenik az önérvényesítő akarat és a biztonságos párkapcsolat igénye közötti ellentét feloldása. A saját célok állnak szemben mások céljaival. Vagy az egyik, vagy a másik. Választania kell. Meg kell tanulnia önzetlenül szeretni. Ebben az érzelmei fogják támogatni. Az egyéni utakat keresi, nem nagyon akar alárendelődni. Ezért olyan férfira van szüksége, aki mellett érzelmileg biztonságban van. Már gyermekkorában is nehezen éli meg, hogy nem érzi a szeretetet. Házasságában neki kell segítenie párját az előrejutásban. Nehezen alkalmazkodik, mert képmutatásnak tartja. Küzd vele és ez könnyen öntörvényűvé teheti.
 Nos, sárkányurak, mint olvashatjátok, ez a nőszemély biztonságos párkapcsolatra vágyik, tehát aki képesnek érzi magát rá, az ne habozzon! Ha órák után kapjátok el, tuti a siker  - én már csak tudom.

Merlin éltesse sokáig, Hámori kisasszony!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése