2015. január 25., vasárnap

Hírek a pincénkből

FIGYELEM, FIGYELEM!

Kanizsay Barbara egy negyedikes növendékünk, büszke sarja a Rellonnak. Szépek a vizsga eredményei, stílusos lány, jó családból származik de mégse kérkedik vele. Néhány hete döntött úgy, hogy kviddicses pályára fog lépni, és több szemtanú is állította, hogy nagyon ügyesen üli meg a seprűt és hajt a cikesz után.
Barátját, a mestertanonc Patonay Zsoltot pár napja találta meg néhány ismerőse illuminált állapotban a csárdában. Elmondta nekik, hogy Barbi már napok óta nem is keresi, mire elhatározták a hű barátok, hogy majd ők megkérdezik a lányt a helyzetről. Azonban nem lelték meg a fekete hajú dinkát sehol. Gondolták, hátha hazautazott, ezért írtak egy levelet a családjának Kaposvárra, akik azonban kétségbeesve válaszoltak : semmit sem tudnak lányukról.
Barbaráról 5 napja nincsen információja senkinek. Utoljára egy másodikos Navinés látta a nagylányt bemenni a mellékhelyiségbe, de tekintve nálunk nincsenek hegyi trollok, akik a lány mosdóban randalíroznak, valószínűleg még épségben elhagyta a mellék-helységet. Barbara eltűnése napján normálisan viselkedett - házához hűen, mint általában -. Világos színű farmer volt rajta, halvány zöld top és a méretéhez képest egy-két számmal nagyobb, világos színű, kötött pulóvert. Jellegzetes fekete haja van, olyasmi, amit az emberek megnéznek - akárcsak Leonie Rohr hajkoronája -, lépcsőzetesen tépett éjfekete frizurája és elöl oldalfrufruja,  szemei sötétbarnák. Nyakában egy tüzet okádó fekete sárkány van, néha helyzetét megváltoztatva.
KÉRÜNK MINDENKIT, AKI TUD BÁRMIT KANIZSAY BARBARÁRÓL, AZ JELENTKEZZEN MARKOVITS ISTVÁNNÁL VAGY DR. MÁCSAI ZÓJA PSZICHOLÓGUSNÁL !!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése