2015. december 27., vasárnap

Mások szerint így töltik a sárkányok a Karácsonyt 2. rész

 Sziasztok sárkányok!

Itt van a második része a karácsonyos és újéves kérdéssorozatnak, amit a többi házból választott diákok kaptak meg. Ha olvastátok az előzőt, ott egyértelmű volt, hogy kinézik belőlünk a hagyományos ünneplést, már ha az ölelkezést nem is. Nézzük viszont, hogy mostani alanyaink miként vélekedtek.

 Mit gondolsz, hogy ünnepli a Rellon a Karácsonyt, illetve az Újévet?

Csermey Natália Babett
Szerintem sok-sok zöld díszítéssel... még több sütivel, és hajnalig tartó táncos bulival. Mert bulizni szinte mindenki szeret ^^

Lepsényi Zalán
Fogalmam sincs, de Karácsonykor nem díszítenek karácsonyfát, mert jó az csupa zöldként. Újévkor meg közös bulit rendeznek? *Megvonja a vállát*

Révész Kornél
Minden bizonnyal ártatlan, zsenge elsőévesek feláldozásával ünnepelnek (akiket még az ide tartó vonatúton rabolnak el a kupéjukból), a házalapító titkos oltáránál az alagsor alagsorában, amelynek formái és díszítése mindenféle különös, nem euklidészi geometria szerint vannak kifaragva, azt az érzést keltve, mintha nem is emberi kéz alkotta volna azokat.

Jó-jó. Csak vicceltem.

Ennél biztos valami sokkal rosszabb és véresebb dolgot csinálnak.

Sebastian Jared Selwyn
Nos... Hogy ünnepelnek a Rellonban? Szerintem nektek a karácsonnyal nagyon is mázlitok van, mert az egyik fő színe a zöld, úgyhogy nem kell sok díszítés a kh-ba, maximum néhány véres zsiger finom szaloncukor, amivel egy kis pirosat loptok a képbe. Az ünnepi vacsi nálatok biztosan nagyon finom, főleg, ha szereted a nagymamát, de azért a csontokat biztos a tányér szélére teszitek még ti is. De az is lehet, hogy egyszerűen lemaradtok az egészről, mert a pincébe nem jut el minden hír, sem a karácsonyi csillag fénye.

A szilveszter meg valószínűleg egy olyan vad buli nálatok, ami után meg kell ejteni a szokásos évi renoválást a házban.

Lyra Aurora Black
Nos, az előítéletekkel ellentétben nem hinném, hogy sokkal másképp ünnepelnék, mint akár mi, akár a többi ház. Bár azt nehezen tudom elképzelni, hogy karácsonykor egymás nyakába borulnának, de azért gondolom a kötelező karácsonyfa ott is meg van, még ha nem is feltétlenül a hagyományos változatban. Újévkor pedig... Maradjunk annyiban, hogy nem irigylem se a házvezetőjüket, se az iskolai gyógyítót egy olyan buli után, amit kinézek belőlük.

 Nem is értem milyen csontokról beszélnek itt egyesek... Khmm. *a feneketlen gödörbe szórja a maradékokat gyorsan*
Ezúton is köszönöm mindenkinek aki megválaszolta a kérdést, és kellemes ünnepeket kívánok a sárkányok nevében!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése