2015. december 24., csütörtök

Mások szerint így töltik a sárkányok a Karácsonyt

Így Karácsony tájékán arról faggattam más házak diákjait, mit gondolnak, mi hogy ünnepeljük a Karácsonyt illetve az Újévet. A gondolatok nem is lettek annyira eltérőek.
Lássuk a válaszokat:

Vér Lanetta
Hogy ünnepli a Rellon a karácsonyt? Szerintem nincs olyan hatalmas különbség e téren, a házak között. Mármint, mondhatnám azt is, hogy körbeültök és áldozatokat mutatnátok be, meg karácsonyfát gyújtogatnátok és még élveznétek is, de szerintem ez tuti nem lenne igaz. Mármint tuti lennének olyanok akik élveznék a karácsonyfa gyújtogatást, de nem hinném, hogy erről szólna az ünnepetek. Szerintem ugyanúgy ajándékoztok, ugyanúgy jóízűen belakmároznátok a a karácsonyi fogásokat...az egyetlen amit nem néznék ki belőletek, hogy egymás kacsóját megragadva karácsonyi dalokat énekelgetnétek. Ez valahogy túl abszurd lenne a Rellonhoz.
Rólatok el tudom képzelni, hogy az Újévek után nem marad épen az alagsor. Tuti imádtok bulizni, és az újév erre a legtökéletesebb alkalom. El tudom képzelni, ahogy becsempésztek olyan dolgokat amiket nem szabadna, és nem izgatna a tény, hogy ha lebuktok büntit kaptok majd érte.
És biztos vagyok benne, hogy az Újévet jobban szeretitek, mint a Karácsonyt. Mármint sokkal jobban el tudlak titeket képzelni félhomályban táncolni a táncparketten, mint csúnya karácsonyi pulcsiban ajándékokat bontogatni

Péter Fanni
Ha a zöldekre gondolok, egy kastélyrengető szilveszteri buli ugrik be először. Hogy miért? Mert ti is ugyan olyan elevenséggel tudtok bulizni, mint mi pirosak, talán még vadabbul is. Éjfélkor meg pezsgőfürdő mindenkinek, felrázott Süsü pezsgőket locsolnátok egymásra. Aaaaaaaa.... menni akarok. Ha lesz szilveszteri bulitok, remélem engem is meghívtok. :333 Lesöprök mindenkit a táncparkettről a fogyifóka táncommal. Grin
A karácsonyozást pedig nálatok is el tudom képzelni épp úgy, mint a többi háznál. Sok jó kaja meg sütiiiiiiiii, töklé, karácsonyfa, ajándékozás, forrócsoki, töklé, egymás szívatása brahiból, mézeskalács, karácsonyi zene, forralt bor, töklé és természetesen szaloncukor. :3

Isaac Matthew Philips
Hát, fogalmam sincs, bevallom az őszintét, meg nem is szoktam ezeken filózni, de ha találgatnom kéne, karácsonykor betömörülnének a klubhelyiségbe és mindenféle karácsonyi sztorit mesélnének egymásnak, meg jót pletykálgatnának, vagy mi.
A szilvesztert meg úgy képzelem el, hogy egy akkora bulit csapnak, hogy kő kövön nem marad, de persze rajtuk kívül ezt senki nem tudja. Ja, valahogy így.

Bakonyi Annamária
Nem jártam még a Rellonban életemben, de valahogy úgy képzelem, hogy ilyen homályos, csakis mesterséges megvilágítást látott klubhelyiségben ücsörögnek, mindenki a maga sarkában. A karácsonyfáról holtbiztos, hogy bizarr díszek lógnak, miniatűr koponyák, sárkánytojások, vodoo babák tűvel teleszurkálva, tudomisén... Na jó, igazából akiket ismerek, azokból inkább nézem ki, hogy szép zöld-ezüst üvegdíszekkel díszítik a fát és abszolút ízlésesen, meg nem látom, miben különböznek annyira a nagy többségtől, leszámítva, hogy ők az ambiciózus, céljaikért mindenre képes emberek. Többnyire. Hallok egy rakás rémhírt, hogy fú de ijesztőek, meg brutálisak, meg amit úgy egyébként biztos más is hallani szokott róluk, de most komolyan. Szerintem pont úgy ünnepelnek, mint mindenki más, legfeljebb zöld-ezüst piros-arany helyett, meg kevesebb ölelgetéssel társítva hozzánk mérten. Úgy megnézném egyszer közelebbről. Nem kizárt, hogy még tetszene is.

Kilt Zoltán
Szerintem a Rellon igen vagányul ünnepli. totálisan szanaszét dobálva a díszeket -lustaság és vagányság egyvelege - ami szerintem a hangulat miatt tökéletes így is úgy is Cheesy Az ajándékozást meg lehet elviszik a tréfa vonalába, egymást meglepve robbanó vagy bűzölgő ajándékkal. De lehet csak a fantáziám adja ezt, és egy tök normális hétköznapi módon ünneplik a karácsonyt. Attól, hogy kicsit furák, különc (nem mindenki) és vannak akik egy kanál vízben meg tudnák fojtani az embert, szerintem ők is legbelül jók és az ünnepek meglágyítják (nem mindenki) szívét.

Amint látjátok, ők látják bennünk a jót és nem gondolják, hogy emberi csontokkal díszítjük a fát. Meg persze azt sem, hogy az egyik interjúalany maga lett a fa... Khm.
A véleményezésnek előreláthatóan lesz még egy része, addig is...érezzétek jól magatokat és egymást! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése