2016. augusztus 27., szombat

Az ördög Pradát visel

Jelenlegi blogbejegyzésemben megtudakoltam a diákoktól, hogy melyik a kedvenc ruha összeállításuk. Kellemes olvasgatást kívánok! :)


Szarvasi Nádja:Kedvenc utcai viselet:Kedvenc fürdőruha:Kedvenc estélyi ruha:Hayley L. Martinez:


Kedvenc utcai viselet:


Bennem, habár lehet, hogy nem látszik, de még mindig él az a laza, rocker csajszi, szóval bakancsok, bőrdzsekik, kiegészítők ezerrel, viszont a stílusomba mostanában belevittem egy kis csillogást, csajszis dolgokat, pl. szoknyát, harisnyát, mintákat, s a többi.


Kedvenc fürdőruha:


Imádom a színes, bolondos, mintás fürdőrucikat és napszemcsiket! Olyan vagányok!Kedvenc estélyi ruha:


Valami csini rucit veszek fel ilyenkor, amit feldobok pár lánccal, meg kiegészítővel, magassarkút annyira nem hordok, mert a mozgáskoordinációm nem annyira biztos. Ilyenkor továbbá azt szoktam mondani, hogy egy csinos, színes frizura remekül öltöztet.Travis Ryan Payne:Erre csak annyit tudok mondani, hogy nézz végig rajtam, aztán meglátod.Anais Dessauge:Kedvenc utcai viselet:
Kedvenc fürdőruha:
Kedvenc estélyi ruha:


Tanizawa Daisuke:


Nincs különösebben kedvenc ruhám, szóval erre nem tudok válaszolni. Bocsi.


Rachel Octavia Amber:


Kedvenc utcai viselet:
Kedvenc fürdőruha:

Kedvenc estélyi ruha:


Jeges Karina:


Kedvenc utcai viselet:

Kedvenc fürdőruha:


Sosem hordtam még fürdőruhát, nincs is. Nem bírom a meleget, ezt mindenki tudja.


Kedvenc estélyi ruha:

Barabás Dália Vanda:Kedvenc utcai viselet:

Kedvenc fürdőruha:Kedvenc estélyi ruha:


Marieanne Isabelle Beauvoir:Kedvenc utcai viselet:Kedvenc fürdőruha:

Kedvenc estélyi ruha:
Péter Fanni:Kedvenc utcai viselet:

Kedvenc fürdőruha:
Kedvenc estélyi ruha:


Kőszegi Heléna Viktória:Kedvenc utcai viselet:

Kedvenc fürdőruha:

Kedvenc estélyi ruha:


Gwen L. Blake:Kedvenc utcai viselet: 

Kedvenc fürdőruha:

Kedvenc estélyi ruha:Estélyi meg változó.Sheela Lengrond:Kedvenc utcai viselet:


Időtől függően egy kényelmes felső, hozzá tartozó nadrággal együtt. Szeretem, ha mindkettő kiemeli az alakom, de nem merész, inkább visszafogott, nőies, és ha esetleg kék. A magassarkúkat utálom, ezért csakis a lapos talpú cipőket részesítem előnyben. :)


Kedvenc fürdőruha:

Egy részes nyakbakötős, aminek nincs hátrésze, és az oldalai ki vannak vágva. A képtől eltérve jó, ha nem virágminta, hanem más díszíti, és színben a kék valamely árnyalatát viseli.Kedvenc estélyi ruha:Egyszínű - főleg fekete - típus, mely könnyedén a testhez simul, mégsem ér kirívó. Könnyed, elegáns külsőt kölcsönös. A hossza nem akadály, ezért magassarkú sem kell a viseléséhez. Anélkül is jól áll. :)Isaac Matthew Philips:Kedvenc utcai viselet:


Hát, bármit is viselek, az összeállításim 96%-ban szerepel bakancs (ha nem, akkor általában mezítláb vagyok :D)és baromi sok kiegészítő. Ezeken kívül valami lezser fazonú póló, ami felső rétegként valami kockás inget, bő pulcsit, vagy valami farmer dzsekit szoktam felvenni, nadrágok terén viszont a szűkebb fazont kedvelem. Mostanában elkezdtem érdeklődni a kalapok és sapkák iránt. Szemüveget is kéne hordanom, de egy ideje inkább kontaktlencsét használok.Kedvenc strandruha:


Nem igazán járok strandra, szóval erre nagyon nem tudok válaszolni, mindenesetre annyit mondhatok, hogy fürdőnadrág mindig van rajtam. Vagy mégse? :DKedvenc Öltöny:


Hát, ilyen alkalmakra igazából nem vagyok felkészülve, ahol ilyen kinyalva kell megjelenni, mert a gönceim 98%-át nem ilyen helyekre tervezték. Általában egy inggel meg egy zakóval letudom az egészet.Alex T. Rainbow:Kedvenc utcai viselet:


 Hát...höm... az én...öhm...én általában valami bő pulóvert vagy egy pólót viselek, egy szűk farmerrel, cipőnek vagy bakancsot, vagy valami magasított talpú cipőt. Én gyakran viselek még kalapokat, meg sapkákat és sok láncokat, meg így nyáron egy kerek lencsés napszemüveg van, amit szeretek.Kedvenc strandruha:


Én nem járok strandra. Soha.Kedvenc Öltöny:


Én nem igazán járok ilyen eseményekre, de ha mindenképp kötelező, egy fekete kalappal, egy fehér inggel, egy fekete nyakkendővel, ami úgy néz ki, mint egy szalag, egy fekete nadrággal, meg egy magasabb sarkú bakanccsal le szoktam tudni az elegáns megjelenést.Széplaki Alíz: 


Kedvenc utcai viselet:

Kedvenc fürdőruha:


Kedvenc estélyi ruha:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése