2016. július 6., szerda

Sárkányok suttognak

Fogadjunk, hogy ahányszor csak beléptek a klubhelyiségbe, újabbnál újabb titkokat tudtok meg másokról, na meg magatokról. Igaz, vagy igaz? Nos, hogy ezekből mennyi igaz, csak azok tudhatják igazán, akikről szólnak.
Én viszont most megosztom veletek a legújabb fejleményeket, melyek garantáltan, 100%-ig valódiak, és az ebben szereplők szeretnék, ha titokban maradna, mi folyik az alagsorban. Persze, én is sok mindent szeretnék.

A minap a saját szememmel láttam, hogy kedves házvezetőnk, Vasváry Ricsi bácsi leplezetlenül, csillogó szemekkel és mosolyogva bámulta Anais Dessauget több rellonos szeme láttára. A szőke sárkánylány zavarában a fejét lehajtva osont el a közelből. Vajon Ricsi bácsi táplál csupán gyengéd érzelmeket a mestertanonc iránt, vagy fordítva is működik a kémia? Ide hallom a férfiba fülig belezúgott lányok csalódott sóhajait.

Ugyanezen a napon takarodó előtt arra lettem figyelmes, hogy a hálókörletek között nagy a kiabálás, csapkodás. Nem fogjátok elhinni! Szofia Elena Chenkova és párja, Nikolai Weißling háborúztak nyílt terepen. Azt mondják, a veszekedés abból indult, hogy a páros női tagja apró megjegyzést tett a Weißling fiú húgára. Állítólag olyan szoros a kettejük viszonya, hogy minden apró dologért ugrik a csárdát vezető srác, bárkivel is álljon szemben.

Ha már Emmáról is szót ejtettünk, így utoljára elújságolom, hogy a lány is párra talált az utóbbi időben. Hallottam már ilyet is, olyat is, a legújabb hírek szerint Oszvlinszky Nimróddal szoktak elbújni az alagsor kihaltabb területein, de hallhattuk már Emma nevével emlegetni Havasi Bencét, illetve Farkas Kamillát is. Igen, igen. A fantáziátokra bízom, melyik verziót hiszitek el.

Legközelebb újra jelentkezem, addig is legyetek rosszak, adjatok még több pletykára okot és persze ha bármi szaftossal tudtok szolgálni (ami nem pörkölt), küldjetek baglyot!



KKI, a gurkóverő tulaja *aláírás folyamatban*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése