2016. július 6., szerda

Sárkányok suttognak

Fogadjunk, hogy ahányszor csak beléptek a klubhelyiségbe, újabbnál újabb titkokat tudtok meg másokról, na meg magatokról. Igaz, vagy igaz? Nos, hogy ezekből mennyi igaz, csak azok tudhatják igazán, akikről szólnak.
Én viszont most megosztom veletek a legújabb fejleményeket, melyek garantáltan, 100%-ig valódiak, és az ebben szereplők szeretnék, ha titokban maradna, mi folyik az alagsorban. Persze, én is sok mindent szeretnék.

A minap a saját szememmel láttam, hogy kedves házvezetőnk, Vasváry Ricsi bácsi leplezetlenül, csillogó szemekkel és mosolyogva bámulta Anais Dessauget több rellonos szeme láttára. A szőke sárkánylány zavarában a fejét lehajtva osont el a közelből. Vajon Ricsi bácsi táplál csupán gyengéd érzelmeket a mestertanonc iránt, vagy fordítva is működik a kémia? Ide hallom a férfiba fülig belezúgott lányok csalódott sóhajait.

Ugyanezen a napon takarodó előtt arra lettem figyelmes, hogy a hálókörletek között nagy a kiabálás, csapkodás. Nem fogjátok elhinni! Szofia Elena Chenkova és párja, Nikolai Weißling háborúztak nyílt terepen. Azt mondják, a veszekedés abból indult, hogy a páros női tagja apró megjegyzést tett a Weißling fiú húgára. Állítólag olyan szoros a kettejük viszonya, hogy minden apró dologért ugrik a csárdát vezető srác, bárkivel is álljon szemben.

Ha már Emmáról is szót ejtettünk, így utoljára elújságolom, hogy a lány is párra talált az utóbbi időben. Hallottam már ilyet is, olyat is, a legújabb hírek szerint Oszvlinszky Nimróddal szoktak elbújni az alagsor kihaltabb területein, de hallhattuk már Emma nevével emlegetni Havasi Bencét, illetve Farkas Kamillát is. Igen, igen. A fantáziátokra bízom, melyik verziót hiszitek el.

Legközelebb újra jelentkezem, addig is legyetek rosszak, adjatok még több pletykára okot és persze ha bármi szaftossal tudtok szolgálni (ami nem pörkölt), küldjetek baglyot!KKI, a gurkóverő tulaja *aláírás folyamatban*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése