2016. október 11., kedd

3 kérdéses tibeti teszt

Az alábbi tibeti személyiségteszt szóasszociáció elvén működik, és olyan szimbólumokkal dolgozik, amelyek a tudatalattidból hoznak elő érdekes információkat.Ezúttal tedd félre a racionális gondolkodást, lazulj el, és próbálj minden esetben az első benyomásodra hagyatkozni. Fontos, hogy ne gondolkodj sokat a válaszokon, hanem az ösztöneidre figyelj. Mindössze három kérdésre kell válaszolnod, ha szükséges, írd le válaszaidat!


1. Képzeld el, hogy öt állat van előtted: tehén, tigris, bárány, ló, disznó . Helyezd őket tetszési sorrendbe. Azzal kezdd, amelyik a legjobban tetszik.

2. Jellemezd egyetlen szóval az alábbiakat: kutya, macska, patkány, kávé, tenger.

3. Gondolj három olyan személyre, aki fontos számodra, majd társítsd őket egy-egy színnel az alábbiak közül (egy személyt csak egyetlen színnel társíthatsz): sárga, narancssárga, piros, fehér, zöld.

Most lássuk a megfejtést!

1. Az első kérdésre adott válaszaid a fontossági sorrendet mutatják az életedben:
A tehén a karriered, míg a tigris az önértékelésedet jelképezi. A bárány a szeretet, a ló a család, a disznó pedig a pénz szimbóluma.

2. A második kérdésre adott válaszaidból kiderülhet, hogyan állsz az élethez:
A kutya a saját személyiséged jelképe, a macska pedig a társadé. A patkányról alkotott véleményed az ellenségeidhez való viszonyulásodról árulkodik. A kávé jellemzése azt mutatja, milyennek találod az együttlétet, a tenger pedig a saját életedet tükrözi.

3. A színek az általad felsorolt személyek iránti érzéseidről és magatartásodról tanúskodnak:
A sárgával társított személynek óriási befolyása volt az életedre, ő az, akit soha nem fogsz elfelejteni. A narancssárgával jellemzett személy számodra egy igaz barát. A piros azt a személyt jelképezi, akit a legjobban szeretsz. A fehérrel társított személy a rokonlelked. A zöld színhez rendelt személy az, akire életed végéig emlékezni fogsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése