2015. augusztus 30., vasárnap

Dr. Genya válaszol - Náj, náná náj náná nánánájnáj

Látjátok, nagyon híres vagyok, aki esetleg nem tudná, hiszen egy olyan személytől jött a kérdés, aki még nem jár ide, és ki mást is kérdezhetne meg erről, mint engem? Na, lássuk.

Dr. Genya!

Habár még nem vagyok rellonos, sőt, bagolyköves sem, arról nincs kétségem, hogy a sárkányok házába kerülnék - ezért írok most épp neked.
Szerinted megérné az iskolába jönnöm? Sok mindent hallottam már róla, főleg jót, de tartok tőle, hogy ez csak a propagandának köszönhető, úgyhogy szeretném egy már ott lévő tanácsát kérni.
Járnak oda értelmes, érdekes emberek, vagy tele van a Bagolykő is agyhalott ösztönlényekkel? És a tanárok milyenek, megéri bejárni az órákra, vagy csak muszájból megy be az ember? Egy magunkfajta, aki megszokta a kielégítő kényelmet és része az értelmiségi társaságoknak, hogy érzi ott magát?

Várom válaszodat,
Nika


Cső Nika (se perimeno)!

Figyelemreméltó, hogy hozzám fordultál a kérdésekkel, öcsém! Szerintem f**gom sincs, hogy milyen motivációid vannak afelől, hogy ide akarsz jönni. Mivel nem te fizeted, annyit megér.
"Járnak oda értelmes, érdekes emberek...?" - egy mindenképp, neki írtál.
Szóval a tanárok tanárok, mit vártál? Ha van olyan dolog, ami érdekelhet, akkor érdemes bejárni, ha nincs, akkor el lehet vegetálni. Na, most nem a tanárokkal lesz a legtöbb bajod, hanem a diákokkal, mivel velük találkozol többször. És igen, nagyon vegyes a társaság, vannak sártapasztók, meg félig sárosak, kevés a tiszta, mosott ruhába járó, aki meg is érdemli, hogy ránézzek. Azért akad, és ha jó csaj vagy, nem lesz gondod.
A kényelmet vagy hozod, vagy vesztek egy lakást a faluban, nagyon nagy divat manapság. Szóval ez egy gazdag suli, nem kell attól tartanod, hogy koszban fogsz szaladgálni, a mocskos manók rendet tartanak.

De mielőtt ide jönnél, meg kell hallgatnod ezt, és amikor megérkezel ordítva énekelned a bejárati csarnokban, különben leátkozlak:

Sok sikert a túléléshez,
Dr.

ui: amúgy nagy sz**kupac a suli, de azért valahol el kell kezdeni 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése