2015. július 18., szombat

Madagaszkári Makifotók

Üdv újra itt, Zöldek!

Hatalmas kihagyásunkra nincs jobb magyarázat, valószínűleg a nyaralás és a meleg miatt kicsit ellustult a banda, de most igyekszem ezt korrigálni. (ja és álmodó laptop nélkül maradt egy hónapra) Már amennyiben lehetséges és a mai cikk után nem uszít rám a zöld népség egy Nandut, amit sunyiba átcsempésztek. 
Nos... Innen-onnan, makik által különböző fotók érkeztek be a szerkesztőségünkhöz, mi meg úgy döntöttünk, ha már ezek a kis szőrös lények ennyit fáradoztak, ne legyen hiábavaló, most hogy hazatértünk, publikáljuk őket.  Komolyan, rosszabbak mint az öreg nénik, akik napi 24 órában kint ülnek az ablakban.
Az a hír járja, hogy drága ex-prefektusunk bizony nem sok időt tud a nyaralásra és a habokra szentelni, elvégre - ki hinné -, Ombozi úrfival éppen a szülőség nagy rejtelmeit próbálják kiismerni. Na nem saját jóakaratukból, vagy előre megfontolt szándékukból, miszerint ők családot alapítanak... ha igazak a hírek, a HVH néni haragja sújtott le a párosra. Mindenesetre reméljük, hogy mind a hárman szerencsésen túlélik az együtt tölteni kényszerült időt.

A jelek szerint Kárpáthy Szaffi nyaralása is jól telik, ugyanis búvár tanfolyamon vehetett részt, legalábbis ha hihetünk a fotónak, akkor így történt. Reméljük hasznosítja is a tudást, ameddig lehetősége van rá itt,  nyaraláson. A parti képek viszont azt sugallják, hogy nem sok időt tölt a vízben. Lehet, hogy ő a titokzatos fotós?







Győri Barbi néni amellett, hogy aktív oktatási projekteket tart, igenis kiélvezi a Madagaszkári tengerpartot, nem számít milyen idő van, őt nem tántorítja el egy kis szél attól, hogy a habok közé vesse magát. Néha ugyan gondja akad a kissé hideg vízzel, meg a homokkal, de ugyanolyan éberen figyel, mint az óráin a nyugtalankodó diákokra. Ha valaki, hát ő pontosan tudja, hogy ki is készítette a nyaralós fotókat, mert nem csak hogy lefülelte a tettest, de még vissza is vágott neki! Vajon melyiküké a nagyobb objektív? Hajrá Barbi néni!


Mélyen tisztel HV bácsi sem volt rest, aktívan részt vett a ház és a sziget életében. Mint látható, egy békés fürdőzés közepén valószínűleg megpillanthatta a parton egy úszógumival szórakozó társaságot, amelyet utána veszélyesnek ítélt és el is kobozott. Tulajdonosát keresi, a szerkesztőségen átvehető, pár enyveskezű makinak hála. Nem tudom, hogy kik voltak  a szerencsések, de azt hiszem, nem szerettem volna a helyükben lenni. Pár nappal később egy szörfdeszkán kapták lencsevégre Vasváry professzort, akinek az arckifejezése továbbra sem tükrözött semmi derűt. A piros pulóver gyakorlati funkciójáról még mindig semmilyen információval nem rendelkezünk, ha valaki mégis, hát kérem értesítsen engem is, egyre jobban érdekel a dolog.
Valamennyivel jobban telt a délután, ahol vélhetőleg homokvár építése zajlott, lehet, hogy Aileen néni óráján volt szíves a lelkes professzor besegíteni. Minden esetre, meg kell hagyni, hogy igazán kedves volt tőle, hogy egyszerre három (!) vödör vizet szállított a zajló építkezésekre. Szeretjük Ricsi Bá'!



Amennyiben szeretnéd visszakapnia  fotóidat, Lakittyt lehet különböző tollasokkal és rontásokkal bombázni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése