2013. november 24., vasárnap

Szavazások!

Pincelakó Sárkánykák!

Ismét elhoztam ide nektek egy összegzést a megszavazott címeinkről és arról mit szeretünk, vagy sem. A szavazások levezénylését a szavazásfelelősök, illetve Alexa és Seren végezték. Köszönjük a munkájukat folyamatosan. ^^ De lássuk is, mire jutottunk!

Azt hiszem, kezdem az elején, egy olyan szavazással, aminek eredményével szerintem senkit nem fogok meglepni. Házunk Legrellonosabbnak megszavazott rellonosáról van szó, aki Nothart Konstantin lett. Olyan embereket előzött meg, mint Noel Rainsworth, Séllei K. Olivér, Benjamin L. Krise, Ophelia LaFonde, Várffy-Zoller Róbert vagy Katherine Danielle Averay. Nagy nevek, de a nagyobb kérdés, ki lesz méltó utód ez után? Kon magasra tette a lécet!

Ezután evezhettünk kellemetlenebb vizekre, amit a vizsgaidőszak okozott számunkra. Megszavaztattuk veletek melyik volt a Legkönnyebb, ahol egyöntetűen voksoltatok az Önismeretre, de a Legnehezebb vizsgánál már nehezebb volt dönteni, ezért is sikerült egyből két ilyennek is kimagasodnia a tömegből, ezek a Repüléstan és a Sötét Varázslatok Kivédése tárgyak voltak.

Ezeken továbbhaladva önállósítottuk magunkat, és a házon belüll is tartottunk egy szavazást az év legjobbjáról, méghozzá: az Év tanára cím birtokosa Kahlil L. Rochard és Seren E. Weaver lett megosztva szerintünk. Gratulálok nekik, szinte teljes egyetértéssel voksoltak rájuk a sárkányok! a másik ilyen cím az Év rellonosa, amelyet házunk prefektusa, Amira Loveguard kapott meg a tavalyi évben való munkálkodásáért!

A továbbiakban a köz elé bocsátotta házunk vezetése a játékainkat, hogy szavazzuk meg, mert ugye fő a demokrácia, mit is szeretnénk. A könnyű belső játékoknál a három dobogós a Rellonos gonoszság, a Van képem hozzá és a Képkereső lett. A nehéz belső játékoknál sokkal nehezebb volt dönteni, arról nem beszélve, hogy sok a megosztott helyezés. az biztos, hogy az Ismerj rám!-ot szerették volna a legtöbben, a többi játékunk közül a Ki vagyok?, a Keresztrejtvény, a Sötét szituációk, a Triviajáték és az Összekeveredve követte.

Az új tanév, új tanerőket is hozott magával, akiket szintén górcső alá vettünk. Legszimpatikusabb új tanárnak Asher Noah Wayde professzort választotta meg a ház, aki elég sok szimpatizánst szerzett magának. Ezekután a Legcsinosabb tanárnőre is kíváncsiak voltunk, aki természetesen a mi Mamink, Alexandra R. H. Flaviu lett, a Legsármosabb tanár szerepe sem volt kérdéses a házban, hiszen egyöntetűen megszavaztuk terelgető apukánkat, Seren E. Weavert.

Végül pedig érdekességként kíváncsiak voltunk, egymással hogyan is álltok. Megszavaztattuk hát, kié a Legjobb karakterkép, ezt Egerszegi Nina Viktória nyerte el, illetve azt is kié a Legjobb előtörténet, ahol szoros versenyben végül David Benett tört előre és vitt mindent. A Legérdekesebb karakterleírás tulajdonosa Mihael Gérard Saint-Venant lett, egyöntetű döntéssel. Nem utolsó sorban pedig, a házunkon belüli Legjobb játék Nagy Bátor Đominic - Eris L. Awer-Kowai - Alexandra Rachel Hanna Flaviu nevéhez fűződik a Vezetőségi irodában.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése