2013. szeptember 20., péntek

Szavazatok, szavazatok mindenhol!

Sárkányok!


Eljött az év vége, kicsit összegezzük akkor már a szavazásainkat is, nézzük kik és milyen csodálatos címekkel büszkélkedhetnek már, illetve mit szerettek vagy éppen nem.

A szavazások levezénylését Séllei K. Olivér és Amanda Meggie Philips végezték.


Kedvenc karakteretek a házban Noel Rainsworth lett, őt a következő sorrendben követik társai, Benjamin Lawrence Krise, Dmitri K. Trepov, Amanda Meggie Philips, Lyra Castle, Bianca Charlotte Shanes és végül Cheyenne Sierra Skylie. A legaktívabb Rellonos címet nem más, mint házunk prefektusa, Amira Loveguard nyerte el, egy hajszállal Bianca Charlotte Shanes előtt, akit még követett a listán Amanda Meggie Philips és Mason J. Daniels. Azt, hogy kivel játszanátok szívesen elég nehezen sikerült eldöntenetek, így végül két győztest is hirdetnünk kellett Noel Rainsworth és Séllei K. Olivér személyében, akiket még követett ebben Reviczky Kornél, Lyra Castle, Bianca Charlotte Shanes és Amanda Meggie Philips.


Mivel szerencsénkre aktívak vagytok rengeteg lehetőségünk nyílt megkérdezni benneteket például az Év prefektusa címről, amit egyértelmű fölénnyel nyert meg Noel Rainsworth, Amanda Meggie Philips, Amira Loveguard és Lyra Castle előtt; vagy a Legagresszívebb rellonos kitüntetésről, amit egyértelműen Nothart Konstantinnak adtatok, azért szavazatokat kapott még Noel Rainsworth, Lyra Castle és Ophelia LaFonde is.


Csak mi mondhatjuk el magunkról, hogy a fiainknak sikerült egyszerre három rellonos lányt is a Legszebbnek találnia idén, mégpedig Bianca Charlotte Krise, Katherine Danielle Averay és Lyra Castle személyében, akiket követett Egerszegi Nina Viktória és Sofia F. Denaro.
A lányoknál már nagyobb volt az összhang a Leghelyesebb rellonos fiút nézve. Egyértelműen egy győztes született, aki nem más, mint Benjamin Lawrence Krise, őt követték még Séllei K. Olivér, Nothart Konstantin, Várffy-Zoller Róbert, Reviczky Kornél és Gregor H. Polter.



Aztán voltak itt még párosításos szavazásaink is, amik eléggé sikeresnek bizonyultak, legalábbis a leadott voksok száma nagyon erre utal. A kiknek a játékát olvasnád legszívesebben szavazást egyöntetű döntéssel Nothart Konstantin - Ophelia LaFonde páros nyerte, megelőzve ezzel házunk vezetői -Alexandra R. H. Flaviu - Seren E. Weaver- párosát, őket még követte Biharszegi Hajnalka Vanessza - Várffy-Zoller Róbert, Biharszegi Hajnalka Vanessza - Amira Loveguard, Biharszegi Hajnalka Vanessza - Dimitri K. Trepov és Alexandra R. H. Flaviu - Ophelia LaFonde. A másik ilyen a kire illik a leginkább a hozzá párosított történelmi személy volt, amelyet Sofia F. Denaro - Boleyn Anna duó nyert el, további helyezettek Tiffany Elswood - Marilyn Monroe és Reviczky Kornél – Rimbaud.


A házat érintő szavazásainkon kiderült melyik zeneszám illik szerintetek leginkább hozzánk, a győztes a 30 Seconds To Mars - Closer To The Edge című száma lett. Kedvenc rellonos téma szavazásánál sem tudtatok dűlőre jutni, csak a dobogósokat felsorolva is 7 téma nyerte el a tetszéseteket ennyire. Első helyen az Elhagyatott kis szobácska és a Félelmek pincéje végzett, második helyen a Klubhelyiség, a Titkos Terem és a Tükörterem, míg a dobogó harmadik fokára a Titkos bájitalfőző labor és a Titkos szoba ért fel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése