2017. január 18., szerda

Fogatlan sutyorog

Love is in the air

Sárkánykáink mondták, hogy amióta Nikolai Weißling házassága fuccsba ment, azóta a fiú Farkas Kamilla karjaiban sírta ki magát. De akkor mit keres Szombat Annával egy Színi előadáson? Sőt, valaki még a folyosón enyelegni is látta őket. Biztos forrásból tudjuk, hogy még egy csók is elcsattant akkor. Szóval felvetül a kérdés...akkor a fiú tulajdonképpen poligám, vagy csak túl kívánós?

Heart of Fire

Vajon a tűz szóról kire asszociálunk rögtön? Hát nem a piromániás Csizmazia Hajna Cecíliára? Legutóbbi kísérlete, hogy felgyújtja a kastély mellett elterülő erdő egy részét sajnos kudarcba fulladt, amikor az egyik cuki kis prefektus arra nem botorkált. A lány még nem kezdett bele nagyszabású tervébe, így a minifelügyelő csak annyit fogott fel a dologból, hogy a csizmátlan Csizmazia takarodó után kint császkált. Nem kapott büntetést, de továbbra is várja, hogy megvalósuljon terve.

Show must go on

Forrásaink szerint nagy a nyüzsgés a színjátszósoknál. Alig hogy láthattuk az újoncokat Mary Poppinsként leugrálni, újabb játékos feladatot szerveznek. Állítólag lesz sok nevetés és beöltözés, de ennél többet sajnos nem nagyon tudtunk kideríteni, elég titokzatosak. Annyi még bizonyosan kiderült, hogy Ardai Kolos is részt vesz, méghozzá nem is akárhogy. De ki az az Ardai Kolos???


Miss you

Fontos hírt kell közölnöm emberek!!! Egerszegi A. Flóra, lelkes kviddics csapattagunk palacsintái egyik napról a másikra eltűntek. Hogy valaki megette őket, eldugta őket, vagy hogy maguktól sétáltak el senki nem tudja. Aki hallott felőlük valamit, az kérem jelezze szerkesztőségünknek, mert a lányka igen csak elkeseredett. Aki fel akarja vidítani, az hívja el palacsintázóba, vagy süssön neki palacsintát. Hír vége.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése